Бесплатные шаблоны тут: Шаблоны Joomla. Объективы для Sony Alpha - Объективы Minolta и Sony.

Українців повільно вбиває вода з кранів

Так вважають науковці — хіміки та медики. Щоб привернути увагу держави до насущної проблеми ті навіть хочуть звернутися до ради національної безпеки та оборони з вимогою переглянути норми щодо питної води та водопостачання.

Стовпи української науки сьогодні танком переїхали вітчизняні водогони, ще й пляшкову воду зачепили. Чи не усе, що п’ють українці, академік В’ячеслав Гончарук, за воду не вважає, бо там, з його слів, тільки отрута. Дослідження підпорядкованого йому інституту колоїдної хімії та хімії води показують: заліза у воді з кранів забагато. Виявили навіть алюміній, чого взагалі не повинно бути.


Про хлорорганічні речовини, зізнається академік, вже язик болить говорити. Такі сполуки, твердять вчені, є прямим шляхом до виникнення раку.
З усіх хворих раком кишково-шлункового тракту, говорять вчені, кожний четвертий отримав болячку через хлорування води.

Сільським мешканцям, за словами Гончарука, також не позаздриш. Науковці вивчили воду з криниць у шести областях України. Пити її – себе труїти.

В’ЯЧЕСЛАВ ГОНЧАРУК, ДИРЕКТОР ІНСТИТУТУ КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ: “Только в 15 процентах колодцев не выявлено нитратов или выявлены на уровне до ПДК”.

Ще два тижні тому в академіка були опоненти серед його ж колег. Дослід із рибками, які померли у “Добрій воді” піддавали сумнівам. Говорили, буцім рибки задихнулися у воді, яку добувають з 300-метрової глибини.
Сьогодні лави науковці згуртовані. Розбіжностей у поглядах немає. Колишні опоненти твердять – вода у кранах чи пляшках справді негарантованої якості.

В’ЯЧЕСЛАВ ПРОКОПОВ, КЕРІВНИК ВОДНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ, ІНСТИТУТ ГІГІЄНИ: “Я приехал в лаболаторию и взял ряд вод: артезианских вод бутилированиых, негазированых и проверил на содержание кислорода. И в них оказалось очень много кислорода. Значит не кислород. По видимому что-то связаное с подготовкой”.

Що саме вбиває риб у бутильованій воді, науковці наразі не знають. Дослідження тривають. Підозри народжуються.
Вчені говорять про якісь консерванти, антибіотики, токсини. Правди обіцяють докопатися. При тому, довіри вимагають абсолютної. Сказано, що небезпечна вода – так воно значить і є.”.

В’ЯЧЕСЛАВ ГОНЧАРУК, ДИРЕКТОР ІНСТИТУТУ КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ: “Нас не надо комментировать. Не надо спрашивать мнения каких-то других специалистов. Это НАН. Высшего органа науки в Украине просто не сушествует”.

Досліди на рибках – не профанація, стоять на своєму вчені. Цілі лабораторії інституту вирощують та досліджують організми в різних водних середовищах. Потім вивчають зміни на рівні клітини. Цей же метод академік Гончарук почав використовувати для дослідження лікарських препаратів. Там нові сенсації, якими обіцяє незабаром поділитися.

В’ЯЧЕСЛАВ ГОНЧАРУК, ДИРЕКТОР ІНСТИТУТУ КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ: “Мы выявляем те эффекты, о которых раньше никто и не подозревал. В зависимости от того, какой завод выпускает один и тот же препарат, его токсичность и влияние на разные органы сказываются по-разному”.

Стандарти на питну воду, зі слів вчених, водоканалами не порушуються. Можливо, і виробники бутильованих вод не порушують технології виробництва. Проте дослідження на рівні клітини показують, що вимоги застаріли. Вода з кранів, пляшок змушує клітини мутувати та змінюватися. З людським організмом, кажуть вчені, такого не повинно бути.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Середа, 11 лютого 18:03

Воді була дана чарівна влада стати соком життя на Землі

Леонардо Да Вінчі

Інститут колоїдної хімії та хімії води ім. А.В.Думанського НАН України
Адреса: бул. Академіка Вернадського, 42, Київ, 03142, Україна
Телефон: (044) 424 0196
Факс: (044) 423 8224
Веб-сайт:  www.iccwc.org.ua
Електронна пошта: honch@iccwc.kiev.ua
Ми у 

Створено на HTML5 та CSS3
Всі права захищені © 2020 iccwc.org.ua